ورود شبکه های اجتماعی به حریم زندگی اجتماعی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۷
کد مطلب: 2431
 
وایبر، واتس آپ و سایر شبکه های اجتماعی در برنامه های خود تبلیغ نمی کنند، فروش شکلک ها نیز با هزینه های فراوان این برنامه ها ناسازگار است، بنابراین این سوال مطرح می شود که چرا این برنامه ها به طور رایگان در اختیار مردم ایران قرار می گیرد.
شبکه اجتماعی
شبکه اجتماعی
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ ورود برنامه های ارتباطی با نام شبکه های اجتماعی به حریم زندگی اجتماعی موجب دور شدن انسانها از یکدیگر شده است و این دوری بیشتر در خانواده ها اتفاق افتاده است.
امروز ساز وکارهای مختلف اجتماعی، انسان را به سمتی رهنمود می کند که تفرد و تنهایی او بیشتر شود، ساختاراین تفرد به گونه ای است که پیش بینی شده بود در سال 2015 اکثر انسان ها دارای زندگی فردی همراه با دنیاهایی متفاوت از یکدیگر باشند، در این زندگی اگرچه خانواده وجود دارد و پدر، مادر و فرزند زیر یک سقف هستند، اما هرکدام زندگی جداگانه ای دارند.
وایبر، واتس آپ و سایر شبکه های اجتماعی در برنامه های خود تبلیغ نمی کنند، فروش شکلک ها نیز با هزینه های فراوان این برنامه ها ناسازگار است، بنابراین این سوال مطرح می شود که چرا این برنامه ها به طور رایگان در اختیار مردم ایران قرار می گیرد.
اپراتور واتس آپ در اسفند 1392 توسط یک فرد صهیونیست به نام " مارک زاکربرگ" به قیمت 19 میلیارد دلار خریداری شد و در اختیار کاربران ایرانی قرار داده شد.
کشور ایران در زمینه های مختلف علمی، اقتصادی و فن آوری ازسوی دشمنان غربی مورد تحریم قرار گرفته است ، اما همین زر سالاران اقتدارطلب استفاده از شبکه های اجتماعی را برای رواج فحشا و بی بند و باری، زدودن اخلاق از جامعه و از هم پاشیدن خانواده ایرانی به طور رایگان در اختیار کاربران ایرانی قرار می دهند.
شاید باورش کمی مشکل باشد که شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه، نه تنها می تواند اطلاعات تلفن همراه را سرقت کنند و آن را در اختیار بنگاه های جاسوسی، سیاسی و اقتصادی قرار دهند، بلکه می تواند اطلاعات تلفن همراه را ثبت و ضبط نمایند.
برخی برنامه ها در سیستم اندروید، بدون اجازه از شما عکس و فیلم می گیرند، صدای اطراف را بدون اجازه ضبط می کنند، بدون اجازه در برنامه ارتباطی پیام می فرستند، محل تردد شما را ملاحظه کرده و آن را در اختیار شرکت مطبوع خود قرار دهند، تعداد این دسترسی ها در شبکه های اجتماعی حدود 43 و در سیستم عامل اندروید بیش از 80 مورد می باشد.
امروزه ارزش و اهمیت اطلاعات بر کسی پوشیده نیست، استعمارگران نوین با سوء استفاده از اطلاعات خصوصی مسئولین و نخبگان، آنان را تبدیل به بردگان خود می کنند.
اطلاعات سایر مردم نیز برای کشف فرهنگ عمومی، نقاط ضعف و قوت، میل و گرایش در موضوعات گوناگون، افکارسنجی و غیره به کار می رود.
بر مبنای همین اطلاعات بود که از ابتدای سال 1392 ناگهان در ماهواره ها، به جای پخش سریال های کره ای، سریال های ترکیه ای به زبان فارسی دوبله و پخش شدند و با استفاده از حس همذات پنداری، مقاصد شوم خود را در این سریال ها دنبال کردند.
Share/Save/Bookmark