"ماهواره" تیشه بر ریشه و بنیان خانواده ایرانی
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۴
کد مطلب: 902
 
بیشترین علت گسترش ماهواره در خانواده ها، فقرفرهنگی وبدتر از آن فقردینی است.
ماهواره
ماهواره
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ ماهواره در خلال سال های آغازین بعدازجنگ 8ساله تحمیلی درخلال سال های 1370 و1371 در داخل کشورشیوع یافت .اثرات تخریبی ماهواره بسیارگسترده است واثرات تخریبی آن بسیار بیشتر از اثرات مثبت آن است.
به تدریج با رشد بچه های نسل سوم انقلاب وعدم آکاهی آنان ازمبانی ارزشی ملی و مذهبی و نبود راهکارهای مقابله با جنگ روانی ای که ماهواره برای جوانان به ارمغان آورد،گرایش به این پدیده فزونی یافت.
بهترین راهکاربرای عدم گسترش ماهواره در هرخانواده ای،فراهم آوردن زمینه جایگزین برای آن است.وقتی خانواده ها نتوانندبرای جوان ونوجوانشان جایگزین مناسبی برای ماهواره ارائه دهند،ناخودآگاه گرایش جوانان ونوجوانان به این پدیده شوم بیشترخواهدشد.
اگرمسئولین ما نتوانند برای ماهواره که شبانه روز به پخش برنامه های گوناگون می پردازد ، جایگزین مناسبی پیداکنندوفکری به حال فرهنگ و شکل گیری شخصیت جوانان بکنند،مشکل همچنان باقی خواهدماند.
 

 
بیشترین علت گسترش ماهواره در خانواده ها، فقرفرهنگی وبدتر از آن فقردینی است. وقتی نتوانستیم شخصیت های مذهبی والگوهای دینی خودمان را به فرزندانمان منتقل کنیم ،آنها دور از چشمان ما و حتی جلوی چشمان ما به دنبال الگوهای دیگری می گردند.بنابراین استضعاف خانواده ها ازنظرفرهنگی و دینی وعدم شناخت اصالت های فرهنگی و اسطوره های تاریخی باعث شیوع ابزارهایی مانندماهواره می شود.
جذابیت های کاذب برنامه های ماهوارها از اصل برنامه تا انتخاب مجریان جوان عریان برای نوجوان وجوان تازه به بلوغ رسیده ازهمه جا بی خبر،باعث گرایش تدریجی خانواده ها به سمت دیش های ماهواره است.
تا زمانی که الگوهای خانواده که در درجه اول پدر ومادر هستند،نتوانندبرای خودتوجیه عقلانی برای استفاده از ماهواره داشته باشندو ازطرفی نتوانند مضرات آن را که گاهی به دین گریزی وحتی بی دینی می انجامد،تبیین کنند معضل شیوع ماهواره درخانواده وجوددارد.
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark