مرز مهران بسته شد/ ادامه تردد زائران از مرزهای چذابه و شلمچه امکان پذیر است
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۶
کد مطلب: 7182
 
طی روزهای گذشته بیش از یکی میلیون زائر ایرانی به سمت مرزهای ایران و عراق رفته اند تا بتوانند در پیاده روی اربعین شرکت کنند در همین راستا یه مرز چذابه، مهران و شلمچه در حال خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین هستند.
م
م
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ طی روزهای گذشته بیش از یکی میلیون زائر ایرانی به سمت مرزهای ایران و عراق رفته اند تا بتوانند در پیاده روی اربعین شرکت کنند در همین راستا یه مرز چذابه، مهران و شلمچه در حال خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین هستند.
سردار "قاسم رضایی"، فرمانده مرزبانی کشور در گفتگو با ایلام بیدار مستقر در مرز مهران از بسته شدن مرز مهران توسط کشور عراق خبر داد.
وی گفت: حجم زائرانی که روزهای گذشته از مرز مهران تردد کرده اند توسط کشور عراق در حال بازگشت از منطقه بدره عراق هستند.
این فرمانده نظامی اظهار کرد: تلاش می کنیم با رایزنی با مقامات عراق افرادی که گذرنامه و ویزا دارند بتوانند تردد کنند و ممکن است این اقدام تا فردا به طول بیانجامد.
فرمانده مرزبانی کشور افزود: برای همین منظور زائران می توانند از مرزهای دیگر تردد کنند.
ادامه تردد زائران از مرزهای چذابه و شلمچه/ مرز شلمچه بهترین مرز برای خروج از کشور
رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به وضعیت روان خروج زائران از مرزهای شلمچه و چذابه اظهارکرد: در مرزهای شلمچه و چذابه با مشکل خروج زائران مواجه نیستم و شرایط در این مرزها عادی و روان است.
ذوالفقاری حضور افراد فاقد ویزا را علت اصلی بسته شدن مرز مهران دانست و تاکید کرد: اکنون برای خروج افراد دارای روادید از مرزهای شلمچه و چذابه با مشکل مواجه نیستم و ازدیاد افزاد فاقد ویزا سبب شد مرز مهران بسته شود.
وی از در نظر گرفته شدن پارکینگ های جدید در مرز چذابه خبرداد و تصریح کرد: تردد زائران در مرز شلمچه بدون مشکل انجام می شود و از نظر زیرساخت ها نیز در این مرز با مشکلی مواجه نیستیم اما در مرز چذابه با برخی کمبود ها مواجه بودیم که قرار شده طی ساعات آینده پارکینگ های جدیدی در این مرز برای زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شود.
 
خدمت رسانی اورژانس به 16 هزار زائر اربعین در مرز چذابه
عباس نبوره در گفتگو با رهیاب درباره آخرین آمار خدمات رسانی به زائران اربعین اظهار داشت: درمانگاه صحرایی به مساحت 100 متر مربع شامل تزریقات، اتاق احیاء، اتاق پزشک و داروخانه است و اتوبوس دندانپزشکی نیز در محل مرز چذابه مستقر است.
وی با اشاره به استقرار 3 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 5 دستگاه امبولانس در محل مرز چذابه گفت: یکی از آمبولانس‌ها به عنوان آزمایشگاه در محل مستقر است و اتاق عمل نیز در مرز برپا شده است تا در صورت لازم از آن استفاده شود.
معاون مرکز فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه 2 پزشک عمومی، 6 پرستار، یک ماما، تنکنسین دارویی، دندانپزشکی، تکنسین دنداپزشکی به صورت 24 ساعته در مرز فعال هستند، بیان کرد: مسیرهای منتهی به مرز با حضور آمبولانس‌ها پوشش داده شده است و از سوسنگرد تا چذابه هر 5 کیلومتر یک دستگاه آمبولانس مستقر است.
وی با بیان اینکه از ابتدای آغز سفرهای اربعین تاکنون 16 هزار و 75 نفر به درمانگاه مستقر در چذابه مراجعه کردند، عنوان کرد: 6 هزار 814 نفر توسط درمانگاه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، 3 هزار و 600 نفر توسط درمانگاه هلال احمر استان و 5 هزار و 861 نفر توسط درمانگاه شهرداری تهران ویزیت شدند.
مسئول اطلاع رسانی کمیته بهداشت و درمان اربعین دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به همکاری ارتش جمهوری اسلامی با دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: بیمارستان صحرایی ارتش با 30 تخت بستری، 2 تخت آس یوریال اتاق عمل، رادیولوژی و آزمایشگاه در مرز مستقر است و همه آماده خدمت رسانی به زائران هستند.
نبوره اظهار داشت: بیمارستان سوسنگرد به عنوان نزدیک ترین بیمارستان به چذابه از نظر نیروی انسانی و تجهیزات تقویت شده است و روزانه 2 متخصص ارتوپد، 4 متخصص طب اورژانس، 2 نفر جراح و 30 پرستار اعزام شده اند و این نیروها علاوه بر نیروهای خود بیمارستان مستقر هستند.
 
Share/Save/Bookmark