افطاری شب های رمضان با طعم دلچسب غذاهای محلی/ سفره افطار ساده کدبانوهای میرجاوه با طعم غذاهای سنتی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۴۸
کد مطلب: 15127
غذاهای سنتی و محلی در سفره افطار مردم میرجاوه جایگاه ویژه ای دارد و بانوان این شهرستان با غذاهای محلی در هنگام افطار از اعضای خانواده پذیرایی می کنند.
به گزارش پایگاه خبری
لادیز؛پخت غذاهای محلی و افطاری دادن به دوستان و آشنایان یکی از آداب و رسوم این ماه است ،یکی از الگوهای سالم ماه رمضان مصرف غذاهای سنتی و خانگی است ، تداوم این غذاها در سایر روزهای سال با رعایت میزان چربی و مقدار دریافتی می تواند از ابتلا به بیماری های مختلف پیشگیری کند.
تهیه انواع شیرینی و نان های محلی از جمله شله زرد، سوجی و سیمیا در ماه رمضان به ویژه در هنگام افطار بیش از سایر ماه ها در بین بانوان بلوچ شهرستان میرجاوه رواج دارد، ماه رمضان در این شهرستان با پخت غذاهای خوشمزه از قبیل حلیم، شله، آش، شله زرد، آش ، بز قورمه، سمبوسه و پکوره بیاد ماندنی تر می شود.
یکی از کدبانوهای شهرستان میرجاوه طرز تهیه یک شیرینی سنتی ویژه ماه رمضان را تشریح و اظهار کرد: سیمیا یکی از شیرینی های سنتی مردم میرجاوه است که در حقیقت نوعی دسر به حساب می آید و بانوان میرجاوه برای پذیرایی از مهمانان خود در سر سفره افطار از این شیرینی استفاده می کنند.
زری ریگی افزود: ابتدا در قابلمه روغن می ریزیم ،سیمیا را در روغن کمی سرخ کرده، آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و سپس در داخل قابلمه می ریزیم، سپس هم زده تا آب آن کم و سرخ شود، سپس با پودر نارگیل تزیین می کنیم.