افطاری شب های رمضان با طعم دلچسب غذاهای محلی/ سفره افطار ساده کدبانوهای میرجاوه با طعم غذاهای سنتی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۴۸
کد مطلب: 15127
 
غذاهای سنتی و محلی در سفره افطار مردم میرجاوه جایگاه ویژه ای دارد و بانوان این شهرستان با غذاهای محلی در هنگام افطار از اعضای خانواده پذیرایی می کنند.
افطاری شب های رمضان با طعم دلچسب غذاهای محلی/ سفره افطار ساده  کدبانوهای میرجاوه با طعم غذاهای سنتی
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛پخت غذاهای محلی و افطاری دادن به دوستان و آشنایان یکی از آداب و رسوم این ماه است ،یکی از الگوهای سالم ماه رمضان مصرف غذاهای سنتی و خانگی است ، تداوم این غذاها در سایر روزهای سال با رعایت میزان چربی و مقدار دریافتی می تواند از ابتلا به بیماری های مختلف پیشگیری کند.
تهیه انواع شیرینی و نان های محلی از جمله شله زرد، سوجی و سیمیا در ماه رمضان به ویژه در هنگام افطار بیش از سایر ماه ها در بین بانوان بلوچ شهرستان میرجاوه رواج دارد، ماه رمضان در این شهرستان با ‏پخت غذاهای خوشمزه از قبیل حلیم، شله، آش، شله زرد، آش ، بز قورمه، سمبوسه و پکوره بیاد ماندنی تر می شود.


یکی از کدبانوهای شهرستان میرجاوه طرز تهیه یک شیرینی سنتی ویژه ماه رمضان را تشریح و اظهار کرد: سیمیا یکی از شیرینی های سنتی مردم میرجاوه است که در حقیقت نوعی دسر به حساب می آید و بانوان میرجاوه برای پذیرایی از مهمانان خود در سر سفره افطار از این شیرینی استفاده می کنند.

زری ریگی افزود: ابتدا در قابلمه روغن می ریزیم ،سیمیا را در روغن کمی سرخ کرده، آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و سپس در داخل قابلمه می ریزیم، سپس هم زده تا آب آن کم  و سرخ شود، سپس با پودر نارگیل تزیین می کنیم.


Share/Save/Bookmark