عشاير بازوي توانمند اقتصادمقاومتي در كشور/ تلاش و غیرت عشایر تحریم و غیر تحریم ندارد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۲
کد مطلب: 4217
 
عشاير بازوي توانمند اقتصادمقاومتي در كشور هستند چراکه ازلحاظ اقتصادي خودکفا بوده و به نوبه خود با توليدات مختلف لبني و گوشتي وصنايع دستي به اقتصاد کشور کمک می کنند.
عشایر
عشایر
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ عشاير غيور و غيرتمندایران اسلامی  از اوايل انقلاب اسلامي باتمام تهديداتي كه ازسوي دشمنان بوجودآمده، هميشه پشت ولايت فقيه  و  از پیشگامان اقتصاد مقاومتی در کشور بوده اند.
تلاش جهاد گونه مردان و زنان عشایر در زمینه طرح های اقتصاد مقاومتی، دشمنان کشور ما را دچار یأس و ناامیدی کرده و همواره ثابت کرده اند تلاش و غیرت مردان و زنان عشایر تحریم و غیر تحریم ندارد و عشایر همیشه نیروهایی مخلص و تولید کننده هستند.
زنان عشایر دوشادوش مردان خود به فعالیت های اقتصادی می پردازند و با تولید انواع صنایع دستی و همکاری در کارهای مردانه ، نقض و جایگاه ویژه ای در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند چراکه اکثر تولیدات و فراوده های تولیدی عشایر توسط زنان انجام می شود و تولید صنایع دستی،پخت نان،فراورده های لبنی و کلیه اقلام خانوار توسط زنان تولید می شوند و با عرضه محصولات و فراورده های لبنی مانند کشک، ماست،شیر اشتغال زایی می کنند.
 

 
عشاير بازوي توانمند اقتصادمقاومتي در كشور هستند چراکه ازلحاظ اقتصادي خودکفا بوده  وبه نوبه خود با توليدات مختلف لبني و گوشتي وصنايع دستي به اقتصاد کشور کمک می کنند، در واقع عشایر متناسب با نیازهای کشور مواد تولید می کنند و اگر از سوی مسئولین حمایت شوند می توانند عشاير درطرح هاي اقتصادي مشاركت همه جانبه داشته باشدچراكه عشاير روحيه جهادي و تلاشگرانه در امر اقتصادي دارد.
 

 
عشایر کمترین هزینه را برای کشور دارند
رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت : عشایر ایران در تولید بیش از 20 درصد گوشت کشور و ساخت 35 درصد انواع صنایع دستی نقش بسزایی دارند
کرمعلی قندالی گفت: عشایر کمترین هزینه را برای کشور دارند و شاخص بیکاری در مناطق عشایری خیلی کم است.
 
عشایر  در بحث اقتصاد مقاومتی پیشرو هستند
رییس اداره امور عشایرشهرستان میرجاوه نیز اظهار کرد: تعداد 1993 خانوارعشایر در سطح شهرستان میرجاوه وجود دارد که اکثر آنها در  بخش لادیز و ریگ ملک مستقر هستند.
منصور عبداللهی با اشاره به آغاز کوچ بهاره عشایر، افزود: کوچ عشایر شهرستان میرجاوه  از منطقه خارستان به مناطقی از شهرستان خاش، از مناطق اطراف خان محمد چاه و کرگزی به منطقه در بیابان صورت می گیرد و کوچ عشایر این منطقه  کوتاه و با مسافت  30 تا 40 کیلومتر انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: عشایر در لبیک به فرمان سال مقام معظم رهبری و در بحث اقتصاد مقاومتی پیشرو بوده و توانسته سهم خود را به خوبی ایفا کنند.
وی با بیان مشکلات عشایر میرجاوه، تاکید کرد: عشایر شهرستان میرجاوه با مشکلاتی همچون عدم ثبت اراضی تحت ماکیت خویش، مشکلات بازگشایی راه برای عشایر خارستان و عدم برق رسانی به منازل عشایر به دلیل نداشتن سند مالکیت، روبرو هستند که مکاتباتی با ادارت مربوطه انجام شده است و درجلسه شورای عشایری نیز مصوباتی داشتیم تا دستگاه های زیربط خدماتی به آنها ارائه دهند که در این خصوص ،برق رسانی به عده ای از روستاهای محل سکونت عشایر انجام شد اما عده ای به دلیل عدم وجود سند مالکیت هنوز از نعمت برق محرومند.
 
Share/Save/Bookmark