درگفتگو با رئیس میراث فرهنگی شهرستان مرزی میرجاوه عنوان شد؛
بازدید بیش از ۴۷ هزار و ۸۰۰ گردشگر از شهرستان مرزی میرجاوه/ ۳۵ اثر ناملموس درانتظارثبت آثارملی
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۰۴:۵۵
کد مطلب: 19652
 
عبدالله کرد رئیس میراث فرهنگی شهرستان مرزی میرجاوه گفت: بیش از ۴۷ هزارو ۸۰۰ نفرازجاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی این شهرستان بازدید کرده اند.
عبدالله کرد رئیس میراث فرهنگی شهرستان مرزی میرجاوه درگفتگو با خبرنگار لادیز، گفت: درنیمه نخست فروردین ماه سال جاری بیش از ۴۷ هزارو ۸۰۰ نفرازجاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی این شهرستان بازدید کرده اند که در مقایسه با سال گذشته افزایش بسیار چشمگیری را داشته است .


وی تصریح کرد: گردشگران داخلی و خارجی از اماکنی همچون اداره پست قدیمی میرجاوه (ساختمان میراث فرهنگی)، ساختمان شهربانی، اداره راه آهن، ساختمان گمرک، غار لادیز، معماری صخره ای تمین، چشمه حضرت موسی تمین و قبرستان تاریخی هفتاد ملا بازدید داشته اند .


این مقام مسئول با اشاره به این مطلب که اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان میرجاوه در پایان سال گذشته و ایام تعطیلات نوروز اقدامات گسترده ای را در جهت جذب گردشگر و معرفی جاذبه های شهرستان مرزی میرجاوه انجام داده است،افزود: تشکیل ستاد استقبال ازمسافرین نوروزی، تشکیل تیم های داوطلبانه به منظور پاکسازی محوطه غارلادیز با کمک مردم و مسئولین بخش لادیز، برپایی نمایشگاه صنایع دستی در این شهرستان که با استقبال گرم گردشگران مواجه شد بخشی از مجموعه این اقدامات بود.


عبدالله کرد با اشاره به برگزاری جشنواره های محلی پیاپی همچون نوروزگاه، لیکوخوانی،بهارگاه و جشنواره گردشگری نوروزی به همراه اجرای برنامه های گروه سه چاپی سنتی برای گردشگران را امید آفرین ومفرح دانست و خاطر نشان کرد: در روز ۱۳ فروردین ماه که با عنوان روز طبیعت نامگذاری شده است در محل غار لادیز مراسم پرشور و سرگرم کننده سه چاپی با استقبال خوبی از سوی مسافران نوروزی برگزار شد.


این مسئول تشکیل پرونده های میراث معنوی و پیگیری برای ثبت آنها در فهرست آثار ناملموس را از جمله برنامه های امسال عنوان کرد و گفت: حدود ۳۰ تا ۳۵ پرونده را برای ثبت در فهرست آثار ناملموس به اداره کل میراث فرهنگی استان ارسال خواهیم کرد تا پس از بررسی و تایید و به سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال شود.

کُرد آثار ناملموس را بخش مهمی از فرهنگ منطقه دانست واذعان کرد: ثبت ملی آثار ناملموس به حفظ فرهنگ ها و سنت های به ارث رسیده از سوی گذشتگان ما کمک می کند و با حمایت های مادی و معنوی از سوی مسئولین، نسل های آینده با این آداب و رسوم و فرهنگ ها آشنا خواهند شد و به سوی اندیشه ها و فرهنگ های وارداتی غربی نخواهند رفت .

وی یادآور شد: در حوزه صنایع دستی برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی، معرفی صنعتگران برای شرکت در نمایشگاه های صنایع دستی، بیمه صنعتگران و هنرمندان نیز در دستور کار سال جاری این اداره قرار دارد، همچنین معرفی متقاضیان برای راه اندازی اقامتگاه های بوم‌گردی، برگزاری تورهای گردشگری، برگزای جلسات انجمن های میراث‌فرهنگی، سرکشی مستمر از آثار تاریخی, بررسی و پژوهش تپه های باستانی تگور از برنامه های دیگری است که در سال ۱۴۰۱ نیز اجرا خواهد شد.


انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark