نگرانی که هر روز بیشتر می شود؛
کابوس مرگ در کمربندی جنوب شرق/ برخورد شاخ به شاخ دستاورد نخاله های ساختمانی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۱
کد مطلب: 6528
 
مردم منطقه سیستان از بی توجهی مسئولان نسبت به کمربندی فرخی سیستانی ابراز نگرانی کرده و عنوان کردند: در وسط جاده نخاله ساختمانی سبب شده تا هر از چند گاهی شاهد برخورد شاخ به شاخ 2 خودرو و مرگ شهروندی باشیم.
ک
ک
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ به نقل از عصرهامون، در حالی این روز های کمربندی فرخی سیستانی به کابوسی برای رانندگان این منطقه تبدیل شده است که تا کنون اقدامی جهت جمع آوری نخاله ها از سوی مسئولان صورت نگرفته است.
در تماسی که در روز های اخیر برخی شهروندان زابل ونیمروز با این پایگاه خبری داشتند، ضمن ابراز نگرانی عنوان کردند: در وسط جاده نخاله ساختمانی سبب شده تا هر از چند گاهی شاهد برخورد شاخ به شاخ 2 خودرو و مرگ شهروندی باشیم. در ادامه عنوان شده بود که وضعیت نامطلوب کمربندی بارها از سوی مردم به گوش مسئولان رسیده است اما توجهی نشده است. شهروند دیگری با بیان اینکه نخاله های ساختمانی وسط جاده امنیت این کمربندی را گرفته است، تصریح کرد: امیدواریم مسئولان و مدیران صدای مردم را شنیده و فکری به حال این کمربندی کنند، چرا که هر روز بر آمار تصادفات جاده‌ای در این محور افزوده می‌شود. در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با مسعود مالکی مدیر کل راه و شهرسازی استان داشت، وی با بیان اینکه در دست اجراست، گفت: در حال حاضر در جلسه هستم با پارسی معاون راه سازی استان تماس بگیرید. مهدی پارسی معاون راه سازی اداره راه و شهرسازی استان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون با بیان اینکه ما پروژه ای به نام فرخی سیستانی نداریم، افزود: من موقعیت این کمربندی را نمی دانم اما اگر جز پروژه های راه و شهرسازی باشد وظیفه راه است اما اگر پروژه ماله شهرداری باشد جمع آوری نخاله ها وظیفه شهرداری است. وی ادامه داد: برای پیگیری دقیق با عالی رئیس اداره راه و شهرسازی زابل تماس بگیرید. در ادامه در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با علی عالی رئیس اداره راه و شهرسازی زابل داشت، وی با بیان اینکه در 2 سال گذشته 120 میلیون تومان برای جمع آوری نخاله ها هزینه کرده ایم، گفت: تعداد افراد سودجو به صورت شبانه اقدام به تخلیه نخاله ها در کمربندی می کنند که تا کنون 86 خودرو متخلف شناسایی و شماره ها جهت دستگیری این افراد تحویل دادستانی شده است. وی اضافه کرد: در جلسه ای که چندی پیش با حضور فرماندار زابل برگزار شده بود مقرر شد هر کدام از ماشین های متخلف موظف به جمع آوری 10 سرویس از این نخاله ها باشند که سیکل این کار انجام و اعمال قانون شروع شده است. عالی با بیان اینکه تعداد این تپه ها روزانه در حال افزایش است، تصریح کرد: خودرو ها باید نخاله های ساختمانی را در روستای سنجدی که توسط  شهرداری تعیین شده است تخلیه کنند اما متاسفانه با تخلیه در این مسیر سبب اسیب به جاده می شوند. رئیس اداره راه و شهرسازی زابل در خصوص عدم علائم رانندگی در این کمربندی افزود: جاده کمربندی شهر زابل مسدود است چون کارگاه است و هنوز کمربندی توسط پیمانکار تحویل اداره راه و شهرسازی نشده است لذا هیچ مسائل ایمنی در آن رعایت نشده و محیط، محیطی کارگاهی است که برای تکمیل پروژه نزدیک 5 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. وی با بیان اینکه به فرماندار اعلام کرده ایم که در بحث جمع آوری و حذف نخاله ها اعتباری بگذارند، خاطر نشان کرد: ر صورت تامین اعتبار در عرض کمتر از 2 ماه کل منطقه که 40 کیلومتر است پاکسازی می شود. انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark