برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایرانی و صنایع دستی در میرجاوه
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب: 8589
 
جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر در شهرستان میرجاوه برگزار شد.
ب
ب
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ همزمان با فرارسیدن سی و هشتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ،جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) و دفتر امور بانوان فرمانداری میرجاوه در محل سالن تربیت بدنی این شهرستان برگزار شد.
در این جشنواره که به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم جای فست فودها ( غذاهای فوری ) در جامعه برپا شده بود، بانوان شرکت کننده انواع غذاهای سنتی و محلی را طبخ و به نمایش گذاشتند تا مردم را به خوردن غذاهای سالم ایرانی تشویق کنند.
" ریگی"  مشاور بانوان فرمانداری میرجاوه به خبرنگار لادیز، گفت:در این جشنواره بانوان با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی همچون نان‌های محلی، حلواها و دسرهای محلی،هنر آشپزی بانوان میرجاوه را به نمایش گذاشتند چراکه غذاهای بومی به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن می توانند جایگیزین مناسبی برای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی شوند.
وی افزود: غذاهای فوری مضرات زیادی از جمله چاقی برای مصرف کننده دارد بنابراین در این جشنواره سعی کردیم با طبخ غذاهای سنتی شهرستان، شهروندان را به مصرف غذاهای ایرانی تشویق کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اهمیت شیوه های صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین بانوان از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
در پایان این جشنواره به نفرات برگزیده جوایزی اهدا شد.

 

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark