گزارش لادیز از مشکلات جوانان میرجاوه برای ادامه تحصیل:
وعده انتخاباتی که هرگز محقق نشد / " دانشگاه" حسرتی که بر دل جوانان میرجاوه ماند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۴
کد مطلب: 3619
 
وجود فرهنگ بومی و تعصبات خاص و فقدان دانشگاه یا موسسه آموزشی در شهرستان میرجاوه باعث شده است تا بسیاری جوانان به ویژه دختران جوان برای سفر به مرکز استان و ادامه تحصیل دچار مشکل شده و از تحصیل باز بمانند.
دانشگاه
دانشگاه
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛دانشگاه یکی از ارکان اصلی توسعه و پیشرفت یک کشور به شمار می رود، دانشگاه مواد خام توسعه و پیشرفت یک جامعه را در اختیار می‌گذارد و وجود مراکز علمی می تواند با زمینه سازی ایجاد یک فرهنگ صحیح  باعث پیشرفت آن شهر شود .
جوانان تحصیلکرده، مهمترین نقش را در پیشرفت جامعه دارند زیرا تحصیل و آموزش را می‌توان مهمترین اندام و به منزله قلب جامعه دانست که هر‌گونه آسیب به آن موجب زیان به بخش‌های دیگر جامعه می‌شود و برای پیشرفت منطقه و ارتقای سطح اجتماعی شهرستان باید بیش از پیش به جوانان بها داد و  زمینه‌های رشد و شکوفایی آنها را فراهم کرد.
وجود فرهنگ بومی و تعصبات خاص در شهرستان میرجاوه و فقدان دانشگاه یا موسسه آموزشی در این شهرستان باعث شده است تا بسیاری جوانان به ویژه دختران جوان برای سفر به مرکز استان و ادامه تحصیل دچار مشکل شده و از تحصیل باز بمانند.
بعضی تعصبات خانوادگی  مانع از ادامه تحصیل دختران این شهرستان در سایر شهرها شده و استقرار دانشگاه در این شهرستان می تواند آرزوی دیرین بسیاری از دختران و حتی پسران این شهرستان را برای ادامه تحصیل برآورده سازد.
 
تعصبات خانوادگی مانع از ادامه تحصیل دختران در شهرهای دیگر است
فریده ریگی"  سرگروه آموزشی زبان انگلیسی شهرستان میرجاوه با اشاره به مشکل عمده دختران دانش آموز در این شهرستان برای ادامه تحصیل در دانشگاه، اظهار داشت: بسیاری از دختران این منطقه با وجود استعداد زیاد در تحصیل،  به خاطر مشکلات تردد و تعصبات موجود در خانواده ها، نمی توانند ادامه تحصیل داده و به دانشگاه بروند در حالی که اگر موسسه آموزش عالی یا دانشگاه پیام نور در این شهرستان وجود داشت ، بدون شک از هدر رفت این استعدادها جلوگیری می شد و دختران نیز می توانستند به آینده تحصیلی خویش امیدوار باشند.
وی افزود: اکثر دانش آموزان به ویژه دختران دانش آموز تنها  تا  کسب مدرک دیپلم موفق به ادامه تحصیل می شوند و پس از آن به خاطر فقدان دانشگاه در شهرستان، به اجبار خانه نشین شده و برخی پسران نیز به مشاغل کاذب و یا کار در مرز روی می آورند.
 
با استعدادترین دانش آموزم  به دلیل تعصبات قومی از تحصیل بازماند
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته با استعدادترین دانش آموزم با وجود قبولی در دانشگاه، به دلیل مشکلات رفت و آمد و تعصبات قومی و خانواده ای درباره تحصیل دختران در خارج از محل زندگی،  از تحصیل باز ماند و استقرار مرکز دانشگاهی در میرجاوه خواسته و حرف دل تمام دختران و حتی پسران میرجاوه است .
ریگی بیان کرد: من به دنبال ایجاد مرکزی تحقیقاتی و پژوهشی در میرجاوه هستم تا از بخشی از پتانسیل های موجود دراین منطقه برای پیشرفت علمی شهرستان استفاده نمایم ودر این راه نیازمند همکاری مسئولین هستم.
 
وعده انتخاباتی که هرگز محقق نشد
استقرار یک واحد دانشگاهی در میرجاوه از جمله وعده های انتخاباتی نماینده فعلی شهرستان میرجاوه برای جلب آرای مردم بود اما جوانان این شهرستان همچنان در حسرت داشتن یک واحد دانشگاهی در محل زندگی خویش مانده اند.
با وجود اینکه مردم میرجاوه  بیشترین رای را به "حمیدرضا پشنگ ریگی" دادند و قول استقرار یک واحد دانشگاهی در میرجاوه از مهمترین وعده های انتخاباتی وی برای جلب آرای مردم بود اما هرگز از استقرار دانشگاه در میرجاوه خبری نشد و بدگمانی و  یاس جوانان این شهرستان نسبت به وعده های مسئولین بیشتر شد.
اکنون با برگزاری انتخاباتی دیگر و انتخاب فردی دیگر برای تصدی کرسی نمایندگی مجلس، مردم این شهرستان چشم به آینده دوخته اند تا ببینند نماینده جدید شهرستان فکری برای این مشکل جوانان میرجاوه خواهد کرد یا  این موضوع مانند ادوار گذشته نادیده گرفته می شود.
 
استقرار دانشگاه بخش عمده ای از مشکلات تحصیلی جوانان را برطرف می کند
 
امام جمعه اهل سنت میرجاوه در این باره اظهار کرد: عمل به وعده های انتخاباتی نشانه صادق بون نمایندگان با مردم است چرا که پیش از این نیز کاندیدای انتخاباتی وعده هایی به مردم دادند که هرگز محقق نشد.
مولوی عبدالرحیم ریگیانپور افزود: استقرار دانشگاه یا موسسه علمی یکی از خواسته های مردم میرجاوه است که با برآورده شدن آن، بخش عمده ای از مشکلات تحصیلی جوانان این شهرستان برطرف خواهد شد.
 

Share/Save/Bookmark