کمبود بودجه و زیرساخت ضعیف مشکلات مهم صنعت گردشگری استان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۴
کد مطلب: 12330
 
استان سیستان و بلوچستان درسال 96 استان هدف گردشگری اعلام شده واین در حالی است که با نزدیک شدن به نیمه سال همچنان هیچ بودجه ای به صورت ویژه برای تغییر زیر ساخت های صنعت گردشگری استان اختصاص نیافته است .
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ شهرستان میرجاوه از لحاظ بعد مسافتی نزدیکترین شهرستان به مرکز استان سیستان و بلوچستان است که با دارا بودن بیش از 55 اثر تاریخی و طبیعی در تمام فصول سال گردشگران داخلی و خارجی را میزبانی می کند .
مجموعه بناهای تاریخی ایستگاه راه آهن، اداره پست،اداره گمرک ، شهربانی سابق درمرکز شهرستان میرجاوه، مجموعه رودخانه لادیز شامل : آبشار، قلعه لادیزو غارلادیز، روستای گردشگری سیاه جنگل ، روستای هدف گردشگری تمین شامل معماری صخره ای ، چشمه حضرت موسی ، چشمه تمین بالا و قبرستان تاریخی هفتاد ملا در روستای روپس واقع در بخش بزرگ لادیز است این پتانسیل های گردشگری مختلف با آب و هوای متنوع شرایط و زیر ساخت های خاص با اعتبارات ویژه ای رامی طلبد .


با توجه به این مطلب که سال 96 استان سیستان و بلوچستان به عنوان استان هدف گردشگری معرفی شده است جاده ها و مسیرهای بکر و کوهستانی منطقه باید ازشرایط حداقلی جهت تردد برخوردار باشد که متاسفانه در سال های گذشته از سوی دولت و سازمان برنامه ریزی و بودجه نادیده گرفته شده و هیچ گونه اعتباری مختص زیر ساخت های گردشگری استان سیستان و بلوچستان و شهرستان میرجاوه در نظر نگرفته اند .



عبدالله کرد رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان میرجاوه در گفتگو با خبرنگار لادیز اظهار کرد : روند بازدید گردشگران خارجی در سال جاری قابل قبول بوده فراهم کردن زیر ساخت های مناسب و مهیا بودن شرایط، به طور حتم با افزایش بازدید گردشگران خارجی روبرو خواهیم شد .
وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و فرهنگی منطقه اقامت گاه های بومی می تواند کمک بسزایی در رونق اقتصادی شهرستان میرجاوه داشته باشد از آنجایی که اداره مهمانسرا های بزرگ هزینه بالایی دارد اقامت گاه های کوچک بومی مقرون به صرفه خواهد بود.



وی با اشاره به این مطلب که فراهم کردن زیر ساخت ها به جذب حداکثری گردشگر کمک می کند تصریح کرد: گردشگران به دلیل آب و هوای مناسب شهرستان میرجاوه در فصل بهار و پاییزبیشترین بازدید از جاذبه های گردشگری میرجاوه را دارند و برپایی نمایشگاه های فصلی صنایع دستی در ایام مناسب حجم فروش این صنعت را افزایش خواهد داد و رونق اقتصادی قابل ملاحظه را ایجاد می کند.
وی با بیان این مطلب که تنوع محصولات کشاورزی شهرستان میرجاوه به دلیل آب و هوای متنوع سبب جذب گردشگران به این شهرستان است، خاطر نشان کرد : وجود باغات با محصولات متنوع در روستاهای هدف گرشگری سالانه گردشگران زیادی را از مرکز استان و شهرستان های همجوار به شهرستان میرجاوه جذب می کند و با ارائه محصولات با بسته بندی مناسب فروش قابل توجهی را شاهد خواهیم بود.

این مقام مسئول گفت : شهرستان میرجاوه پیشانی ورودی کشوردرمسیر گردشگران خارجی محسوب می شود با تعریف مسیر گردشگری که جاذبه هایی مانند راه آهن قدیمی، ساختمان اداره پست ، ساختمان شهربانی و ساختمان گمرک در داخل شهر، چشمه طبیعی و غار لادیز، روستای گردشگری سیاه جنگل، روستای گردشگری تمین، قبرستان تاریخی هفتاد ملا ، دامنه وقله زیبای تفتان در این کمربند گردشگری تعریف شده اند و با تخصیص بودجه مناسب و فراهم کردن زیر ساخت ها، ایجاد اقامت گاه های بومی ، نمایشگاههای صنایع دستی ، و فروشگاههای ارائه کننده خدمات در این مسیر تحول بزرگی در اقتصاد شهرستان میرجاوه بوجود خواهد آمد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark