شهردار میرجاوه:
مهمترین محل درآمدی شهرستان میرجاوه مبادی مرزی آن است / پرسنل شهرداری 6 ماه حقوق معوق دارند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۹
کد مطلب: 17640
 
عزیز احمد ریگی شهردار میرجاوه گفت: با اینکه درآمدهای مرزی میرجاوه بسیار زیاداست هیچ عوایدی برای شهرداری اختصاص نداده اند تا جایی که پرسنل شهرداری 6 ماه حقوق معوق دارند .
 به گزارش لادیز؛عزیز احمد ریگی شهردار میرجاوه با اشاره به اینکه یکی از منافذ درآمدی شهرهای مرزی ظرفیت های اقتصادی مرز است که متاسفانه در شهرستان مرزی میرجاوه از این ظرفیت ها در جهت آبادانی و رفاه شهروندان بهره جویی نشده است .
وی افزود : مرز میرجاوه عواید زیادی دارد اما مسئولینی که اختیاراتی دراین زمینه دارند تلاش چندانی در جهت احقاق حقوق مردم محروم میرجاوه از طریق درآمد های مرز انجام نداده اند .
وی تصریح کرد : رسالت اصلی شهرداری بحث تنضیف شهر و ارتقاء سطح کیفی فضای سبز شهری می باشد اما به تنهایی مدیریت شهر توسط شهرداری مقدور نیست،سایر دستگاه ها از جمله مسکن و شهرسازی و اداره بنیاد مسکن در حیطه اختیارات خودشان می توانند به شهرداری کمک کنند .
شهردار میرجاوه با اشاره به این موضوع که در شهرستان میرجاوه شورای شهر و شهرداری آن طور که باید و شاید جایگاه حقیقی خودشان را به دست نیاوردند و همواره مورد کم توجهی مسئولین واقع شده اند، اذعان کرد:  شهرداری میرجاوه بجز شهرهیچ منبع درآمدی دیگری هم ندارد و مهم ترین منفذ درآمدی این شهر مرز است، چه اشکالی دارد که برای تامین مخارج شهر میرجاوه تمهیداتی مختص این شهرستان پیش بینی شود .
وی خاطر نشان کرد: درآمد های حاصل از بازارچه مرزی مرزی به حساب استانداری سیستان وبلوچستان واریز می شود و شهرداری میرجاوه هم به نوعی زیر مجموعه استانداری محسوب می شود بنابراین اگر درصد اندکی از درآمدهای حاصل از بازارچه مرزی به شهر میرجاوه اختصاص داده شود کار خطایی نخواهد بود و به رونق این شهرستان کمک خواهد کرد.

عزیز احمد ریگی گفت: شهرداری سازمانی غیردولتی محسوب می شود که درآمد آن از طریق مردم تامین می شود با مشکلات معیشتی امروزه که شهروندان میرجاوه هم از این مغوله مستثنی نیستند نمی توان روی مبحث درآمدهای مردمی در سطح گسترده حساب چندانی باز کرد .

وی گفت : یکی از دلایل وجودی شهرستان میرجاوه بحث مرز کشور ما با پاکستان است مهمترین راه معیشت مردم ساکن میرجاوه فعالیت های اقتصادی وابسته به مرز است این مرز از مهمترین مرزهای کشوراست که کریدور ورودی به آسیای مرکزی محسوب می شود سالانه درآمد بالایی از طریق پایانه های مرزی، گمرکات و بازارچه مرزی را دارد اما از همه این بخش ها بودجه ای را برای شهر میرجاوه اختصاص نداده اند.
این مقام مسئول با بیان اینکه می توان شهر میرجاوه را به دلیل ظرفیت های اقتصادی زیادی که دارد با عنوان بندر خشک از آن یاد کرد، افزود: متاسفانه مدیران دلسوزی جهت بهره وری ازاین فرصت ها وجود ندارد تا به حال هیچ کسی آن طور که باید و شاید طرحی جامع اقتصادی در رابطه با مرز میرجاوه ارائه نکرده است .
وی تصریح کرد: بنده طرحی را مطرح کرده ام که اگر همه آن به صورت اصولی به مرحله اجرایی در بیاید و توسط افراد سودجو مورد سو استفاده قرار نگیرد و نظارت های اصولی و صحیح انجام شود می تواند کمک شایانی به اقتصاد مردم کند و خود شهرستان میرجاوه رونق پیدا خواهد کرد .

وی افزود : خوشبختانه از نقطه نظر امنیتی و شاخص های امنیت در میرجاوه به دلیل تلاش های شبانه روزی نیروهای نظامی شهرستان از ضرایب بالایی برخوردار است و این قضیه می تواند جهت ترغیب تجار از سراسر کشور و کشورهای همسایه جهت سرمایه گذاری تاثییر گذار باشد .

وی با اشاره به این موضوع که هزینه های جاری شهرداری میرجاوه بیشتر از درآمد های آن است، گفت : وقتی درآمدهای پایدار مرزی وجود دارد و از سویی معیشت مردم با مشکل روبرو شده است انصاف نیست که شهرداری فشار بیشتری به اقشار ضعیف این شهرستان جهت کسب درآمد، وارد کند و مسئولین باید جهت تامین هزینه های شهر به فکر راه چاره ای خاص برای شهرستان میرجاوه از طریق ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی مرز میرجاوه با کشور پاکستان را داشته باشند .

شهردار میرجاوه خاطر نشان کرد: پرسنل شهرداری میرجاوه حتی نیروهای رسمی 6ماه حقوق معوق درسال جاری را دارند و عیدی و پاداش دو سال گذشته و اضافه کاری های پرسنل و پاکبانان مجموعه که از زحمتکش ترین اقشار جامعه محسوب می شوند متاسفانه پرداخت نشده است، وجمعا بدهی شهرداری میرجاوه به پرسنل نزدیک به 40 میلیارد ریال می رسد .
Share/Save/Bookmark