یک زن؛ جدی ترین کاندیدای دموکرات ها در انتخابات 2020/ هیچ زنی تا به حال رئیس جمهور آمریکا نشده است/ امکان پیروزی سندرز در مقابل ترامپ وجود دارد/
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۳۲
کد مطلب: 16858
 
کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا گفت: محبوبیت ترامپ در حال نوسان است؛ گاهی وقت ها از 40 درصد پایین تر آمده است و قبل از بسته و تعطیل شدن دولت از 40 درصد هم بالاتر رفته بود.

به گزارش پایگاه خبری لادیز؛رحمان قهرمان پور، کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به انتخابات سال 2020 آمریکا به شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: بر اساس نظام انتخاباتی آمریکا رئیس جمهور مستقر یعنی ترامپ معمولاً کاندیدا حزب حاکم است، یعنی سیاست و رویه حزب جمهوری خواه این است که رقیبی برای رئیس جمهوری مستقر معرفی نمی کند.

 

وی اظهار داشت: کنوانسیون ملی جمهوری خواهان که مرجع و منبع تائید نامزد نهایی است، چند هفته قبل ترامپ را بعنوان نامزد نهایی حزب جمهوری خواه معرفی کرد.

 

ترامپ کاندیدای نهایی حزب جمهوری خواه است

کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: در حزب جمهوری خواه تکلیف کاملاً مشخص است و ترامپ کاندیدا نهایی این حزب است.

 

قهرمان پور ادامه داد: در مقابل جریان جمهوری خواه آمریکا، حزب دمکرات ها هستند که هفت هشت نفر در این حزب اعلام آمادگی کردند که در این انتخابات رقیب ترامپ باشند و از جدی ترین آن ها «الیزابت وارن» است.

 

وی افزود: از همه مهم تر «برنی سندرز» است که فعلاً اعلام حضورش را به صورت رسمی اعلام نکرده است ولی تمایل خودش را برای کاندیداتوری اعلام کرده است.

 

امکان پیروزی سندرز در مقابل ترامپ وجود دارد

این کارشناس تاکید کرد: اگر حضور سندرز در انتخابات قطعی باشد، قائدتاً رقابت خیلی جدی تر خواهد بود کما اینکه در انتخابات سال 2016 هم برخی ها معتقد بودند که اگر سندرز در مقابل ترامپ قرار می گرفت چه بسا برنده انتخابات می شد.

 

رحمان قهرمان پور اشاره کرد: در حزب دمکرات یک انتخابات مقدماتی صورت خواهد گرفت و بر اساس این انتخابات مقدماتی نامزدهای اصلی به مرحله کنوانسیون ملی خواهند رفت و کنوانسیون ملی حزب دمکرات در واقع نامزد نهایی حزب دمکرات را در برابر ترامپ معرفی خواهد کرد که باید دید، آیا سندرز بعنوان نامزد نهایی معرفی می شود یا شخص دیگری؟

 

وی بیان داشت: وضعیت در آمریکا به اینگونه است که باید منتظر بود و دید که حزب دمکرات چه کسی را در برابر ترامپ قرار خواهد داد.

 

کارشناس مسائل آمریکا خاطر نشان کرد: یک بحث های متعددی نیز در خصوص انتخابات 2020 آمریکا مطرح است، مثل آمدن «جو بایدن»؛ ولی به هر حال در فاصله نزدیک مانده به انتخابات حدس و گمان هایی است که باید منتظر ماند و دید که چه کسی می تواند به صورت جدی کمپین انتخاباتی داشته باشد.

 

کلینتون به صحنه انتخابات آمریکا نمی آید

قهرمان پور در پاسخ به این سوال که "آیا کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا شرکت خواهد کرد یا خیر؟" گفت: خانم کلینتون به صحنه انتخابات آمریکا نمی آید؛ چون یک بار در مرحله مقدماتی انتخابات 2008 به اوباما باخت، بنابراین خیلی وضعیت مناسبی در بین حزب دمکرات ندارد هرچند با توجه به اینکه از خانواده کلینتون هاست و همسرش نیز رئیس جمهور آمریکا بوده، نفوذ زیادی دارد اما به دلیل باختن در انتخابات مقدماتی به اوباما در سال 2008 و باختن به ترامپ در سال 2016 از تردیدهای جدی است که اگر بیاید احتمال اینکه ترامپ را ببرد کمتر است.

 

وی ادامه داد: آمریکایی ها تا به حال به هیچ زنی بعنوان رئیس جمهور رای نداده اند، این هم می تواند مزید بر علت باشد.

 

این کارشناس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "در حال حاضر در کشور آمریکا وضعیت سیاسی ترامپ چگونه است؟ گفت: اصولاً یک قائده ای در کمپین انتخاباتی آمریکا است که می گوید رئیس جمهور مستقر شانس بیش تری برای برنده شدن دارد بهه دلیل اینکه تعداد زیادی از مردم او را می شناسند و پیام او را قبلاً شنیده اند و همچنین به برنامه هایی را شروع کرده است و مردم احساس می کنند که در نیمه راه آن برنامه ها هستند و باید به رئیس جمهور مستقر اجازه بدهند که آن برنامه ها را ادامه دهد.

 

قهرمان پور اظهار داشت: در راس قدرت بودن باعث دیده شدن می شود، رئیس جمهور این امکان را دارد که هر روز در تریبون های رسمی حرف بزند و صدایش شنیده شود که در حقیقت همه این ها باعث می شود تا عموماً روئسای جمهور مستقر شانس بیش تری برای برنده شدن داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: در خود آمریکا هم بعد از جنگ جهانی دوم فقط دو رئیس جمهور بودند که در دور دوم بازنده شدند، یکی «جورج بوش پدر» بود که به «بیل کلینتون» باخت یکی هم «کارتر» بود که نتیجه انتخابات را به «رونالد ریگان» واگذار کرد و در بقیه موارد روئسای جمهور مستقر شانس بیش تری داشتند و برنده شدند.

 

کارشناس مسائل آمریکا در پاسخ به این سوال که "آیا امکان تک دوره ای بودن انتخابات 2020 آمریکا وجود دارد؟ گفت: ترامپ علیرغم مخالفت هایی که با او می شود، بر اساس شواهد، قرائن و نظر سنجی ها در پایگاه های رای خودش موقعیت خوبی دارد.

 

رئیس جمهور مستقر شانس بیش تری دارد

رحمان قهرمان پور در ادامه به شانس بیش تر رئیس جمهور مستقر جهت پیروزی در انتخابات 2020 آمریکا اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور مستقر قائدتاً می تواند تعدادی از آرا شناور یا اصطلاحاً خاکستری را هم جذب کند، بنابراین رئیس جمهوری مسقر بالقوه شانس بیش تری دارد.

 

وی ادامه داد: بخشی از مسئله هم بر می گردد به اینکه رقیب ترامپ چه کسی خواهد بود، مثلاً اگر شخصی مثل جو بایدن را در مقابل ترامپ قرار دهیم شانس زیادی برای شکست دادن ترامپ ندارد لذا باید دید که چه کسی در مقابل ترامپ قرار می گیرد؛ در شرایط فعلی نمی شود با قطعیت بیش تری در این مورد حرف زد چه در مورد پیروزی ترامپ چه در مورد شکست او.

 

این کارشناس اشاره کرد: چیزی که می شود گفت این است که شانس روئسای جمهور مستقر برای برنده شدن معمولاً بیش تر است، ولی این بدان معنا نیست که همیشه اینگونه اتفاق می افتد اما اگر بخواهیم بر اساس این قائده عمل کنیم هنوز ترامپ جلوتر از رقبای خودش است و بیش تر از دیگران شانس برنده شدن دارد.

 

قهرمان پور ابراز داشت: برای اینکه بتوان با قاطعیت و ضریب اطمینان بالاتر، باید منتظر ماند تا دید که در داخل حزب دمکرات چه اتفاقی می افتد و از نامزد نهایی حزب دمکرات به چه میزان حمایت می شود و از طرف دیگر جمهوری خواهان به چه میزان از ترامپ حمایت می کنند.

 

وی به وضعیت اقتصاد و اشتغال در آمریکا اشاره کرد و گفت: ارزیابی وضعیت اقتصادی آمریکا می تواند کمک کند تا با ضریب اطمینان بیش تری حدس زد که چه کسی در انتخابات 2020 آمریکا شانس بیش تری برای تصاحب اکثریت آرا دارد.

 

محبوبیت ترامپ در حال نوسان است

قهرمان پور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "در نظر سنجی های آمریکا ترازو به سمت کدام یک از شخصیت ها سنگینی می کند؟" گفت: محبوبیت ترامپ در حال نوسان است؛ گاهی وقت ها از 40 درصد پایین تر آمده است و قبل از بسته و تعطیل شدن دولت از 40 درصد هم بالاتر رفته بود.

 

وی در ادامه با اشاره به نظرسنجی های انتخابات 2016 تاکید کرد: در سال 2016 اکثریت نظر سنجی ها می گفت که کلیتون برنده می شود اما در نهایت ترامپ پیروز انتخابات شد.

 

این کارشناس تصریح کرد: باید در نظر داشت که نظر سنجی ها معیار دقیق و کاملی نیستند، به دلیل اینکه برخی از پایگاه های رای ترامپ، پایگاه های رای سفید پوست های شهری و روستایی هستند که عموماً خیلی با رسانه ها سرو کار ندارند و نمی توانند در فضای جامعه مدنی فعالیت کنند، لذا صدای این ها در بعضی موارد شنیده نمی شود؛ این در حالی است که این ها سعی می کنند که در پای صندوق های رای حرفشان را بزنند.

 

قهرمان پور در پایان گفت: نظر سنجی ها می توانند در زمان انتخابات گرفتار خطا شوند، این اتفاقی است که در سال 2016 افتاد و برخی از آرای ترامپ از جانب کسانی بود که در جامعه مدنی حضور نداشته و رسانه ای نداشتند و حتی خیلی هم مهارت های کلامی در گفت و گو و مناظره و مصاحبه نداشتند و این ها باعث این خطاها شد که عده ای فکر کنند ترامپ پایگاه آنچنانی ندارد.

 

انتهای پیام/

 

Share/Save/Bookmark