چیرگی ثروت بر مافیای فساد / سرنوشت اسراییل در آینده سیاسی آمریکا چگونه رقم میخورد؟
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۲۹
کد مطلب: 7114
 
دونالد ترامپ میلیاردر بزرگ آمریکایی در حالی به بالاترین مقام سیاسی آمریکا تبدیل می شود که هیلاری 69 ساله از جوانی سودای اولین رئیس جمهور زن آمریکا بودن را در سر می پرواند.
ک
ک
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ انتخابات 2016 آمریکا نتیجه ای بهت آور برای کارشناسان و تحلیلگران داشت. نتیجه ای که شاید مهر تاییدی بود بر تاثیر و قدرت پول در انتخاب شخص اول سیاسی ایالات متحده.
بسیاری بر این باور بودند که هیلاری کلینتون با تکیه بر توان سیاسی و حمایت های پشت پرده ای که دارد، رئیس جمهور آتی آمریکا شود اما ثروت و مانورهای تبلیغاتی دونالد ترامپ وی را به عنوان پیرترین پرزیدنت بر کرسی چهل و پنجمین  رییس جمهور این کشور نشاند.
باراک اوباما در کارنامه  8 ساله خود حوادث تلخی چون بحران بزرگ اقتصادی در آمریکا را دارد، مساله ای که شاید نقش بزرگی در به وجود امدن احساس تغییر ساختار سیاسی از دموکرات به جمهوری خواه را در مردم و سیاستمداران این کشور داشته است.
اظهارات غیر کارشناسی شده ترامپ در یک سال اخیر که اعلام کاندیداتوری خود در این انتخابات را قطعی کرده بود در خصوص رژیم غاصب صهیونیستی و نیز سیاست خارجه آمریکا که ناشی از نبود اطلاعات کافی و ضعف سیاسی وی بود، فضای مه آلودی در تحلیل رابطه این کشور با دنیا ایجاد کرد.
سخنان وی در مجالس مختلف و نشست های انتخاباتی باعث ایجاد نگرانی در سیاستمداران آمریکایی شده است.
موضع اولیه ترامپ در حمایت از شهرک سازی های اسراییل از یک سو و اظهارات تبلیغاتی وی در خصوص حمایت این رژیم از داعش از سوی دیگر میتواند دلیلی مبرهن بر این باشد که دونالد ترامپ توان تصمیم گیری در موضوعات مهمی که به گونه ای جزئی از راهبرد ایالات متحده در مدیریت دهکده جهانی است را ندارد.
باید دید وی طبق وعده قبلی خود که بعد از رئیس جمهور شدن به فلسطین سفر می کند و از نزدیک با رییس رژیم صهیونیستی گفت و گو خواهد کرد، سیاست های مشخصا همسو بودن ایالات متحده با اسراییل را به چه شکل و در قالب چه وعده هایی پیش خواهد برد ؟
هیلاری بازنده اما شاید فکرش را هم نمی کرد روزی آرزوی اولین رئیس جمهور زن آمریکا شدن را با این افشاگری به موقع پلیس فدرال به گور ببرد.
رویایی که ذهن ایرانی ها را به سوی مریم قجرعضدانلو هدایت می کند. دیوانه ای که برای رسیدن به توهماتش از هیچ جنایتی در قبال مردم بی گناه دریغ نکرد.
اما در آن سو هیلاری کلینتون نیز با حمایت از گروه های همجنس باز، حمایت از تشکیلات ماسون،دست داشتن در قتل عام دیویدیان و نیز روحیه جنگ طلبی و حمایت از آغاز جنگ در عراق به گونه ای دیگر سعی داشت به خواسته های رویایی خود برسد.
جالب اینکه تشت رسوایی همسر وی بیل کلینتون نیز در طول دوران اقامتش در کاخ سفید بارها با افشای روابط مخفیانه جنسی او با زنان دیگر به زمین افتاده است که مشابه نمونه ایرانی آن مسعود رجوی بود. اما هیلاری که در طمع قدرت است به سادگی از کنار این مسئله عبور می کند تا جدایی وی از بیل، سد رسیدن او به اتاق بیضی کاخ سفید نشود.
اما در این میان و پس از هیاهوی انتخابات آمریکا چیزی که هیچ وقت تغییر نخواهد کرد و همیشه پابرجا بوده رابطه غیرقابل تغییر با جمهوری اسلامی ایران است.
اینکه رییس جمهور آمریکا هیلاری شود یا ترامپ ، اوباما می شد با مک کین ، شاید سودی برای مردم آن کشور دارد اما مساله ای که برای ما حائز اهمیت است نگاهی هرچند مختصر به گذشته ایران و آمریکاست و سیاست هایی که هیچ وقت به نفع ملت ایران نبوده و نیست.
امروز دغدغه ما فراتر از این رفته و با دولت مردانی مواجه هستیم که دل در گرو آمریکا داشته و در مقابل سرکشی های آن گردن خم کرده اند و به کاغذ پاره ای به نام برجام می بالند که نتیجه ای جز ذلت و خواری نداشته است.
دنیا به وضوح می بیند که در اقدامی بی سابقه مردم آمریکا علیه رئیس جمهور تازه انتخاب شده خود به خیابان ها ریخته و فریاد عدالت خواهی سر می دهند.
انتخاباتی که آرای الکترال آن، به ظاهر دموکراسی و در واقعیت فریب این کشور را زیر سوال می برد!
چه بسا هیلاری هم رئیس جمهور می شد الان بجای اینکه علیه دیوانگی و فسادهای ترامپ شورش می کنند، علیه فساد و دروغ های او به پا می خواستند.
Share/Save/Bookmark