امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه:
آستان مقدس امام رضا (ع) منشاخیرو برکت در کشور/ مردم میرجاوه از ساخت زائر سرای امام رضا(ع) و میزبانی زوار حسینی به خود می بالند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۲
کد مطلب: 18898
 
مولوی ریگیان پور امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه گفت: مردم میرجاوه از ساخت زائر سرای امام رضا (ع) در این شهرستان بسیار خوشحالند و میزبانی زوار حسینی را برای خودشان افتخار می دانند.
مولوی ریگیان پور امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه در گفتگو با خبرنگارلادیز؛ گفت : محبت به اهل بیت تکمیل کننده ایمان است.افتتاح زائر سرای امام رضا شهرستان میرجاوه در نقطه صفر مرزی در مراسمی معنوی و بسیار پربارانجام شد.



وی با اشاره به سخنان تولیت آستان قدس رضوی، تصریح کرد: که زیارت امام رضا مذهب و قومیت نمی شناسد و در استفاده از این زائرسرا همه مردم، زوار ایرانی و خارجی می توانند بهره ببرند.

مولوی ریگیان پور با اشاره به بستر مناسبی که زائر سرای امام رضا در زمینه ایجاد شغل فراهم خواهد کرد گفت : یکی از کارهایی که مجموعه آستان قدس رضوی انجام می دهد بحث محرومیت زدایی و بهبود معیشتی مردم نیازمند است که احداث این زائر سرا به ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان این منطقه کمک خواهد کرد.

وی بیان کرد: ما افتخار می کنیم که در شهرستان مرزی میرجاوه میزبان زائرین کشورهای دیگر مخصوصا پاکستانی باشیم و به خود می بالیم که آستان مقدس حضرت امام رضا (ع) و خواهر گرامی ایشان در کشور ما قرار گرفته است و این دو آستان مقدس منشا خیر و برکت در کشور است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه با اشاره به سخنان آیت الله محامی نماینده ولی فقیه دراستان،اذعان کرد: که مردم استان سیستان و بلوچستان فرهنگی بسیارغنی دارند و به مهمان نوازی شهرت دارند و ورود زائرین پاکستانی به کشور و رفتن آنها به مشهد مقدس و مشرف شدن آنها به کربلای معلی باعث می شود که این زائرین در بازگشت به کشور خودشان تبدیل به سفیران فرهنگی برای کشورمان شوندو این امر به گسترش فرهنگ انقلابی کشورمان کمک خواهد کرد .

وی با بیان این مطلب که پس از افتتاح این زائرسرا، دشمنان قسم خورده این آب و خاک بیکار ننشستند و با فرافکنی های پوچ دستورات اربابان انگلیسی خودشان را در فضای مجازی وشبکه های اجتماعی منتشر می کردند،خاطر نشان کرد : نظر مردم میرجاوه مقایر و مخالف با ایادی غرب است و به ساخت این زائر سرای با ارزش در نقطه صفر مرزی میرجاوه افتخار می کنند.


وی با اشاره به اینکه در گذشته توجه چندانی به این شهر مرزی نمی شده گفت بخش اقتصادی و شهرک صنعتی میرجاوه فقط در حد اسم می باشد و هیچ کارخانه و یا حتی تولیدی کوچکی در این شهرستان وجود ندارد. خوشبختانه در بحث معیشت مردم با تغییراتی که صورت گرفته و شرایط فعالیت در مرز میرجاوه مهیا شده امیدواریم شاهد بهبود وضعیت معیشتی مردم باشیم.


مولوی ریگیان پور در پایان خواستار توجه بیشتر مسئولین به شهرستان مرزی میرجاوه شد،و افزود: در رابطه با درآمدهای شهرداری باید بگویم که به دلیل شرایط معیشتی ضعیف مردم میرجاوه درآمدهای مردمی شهرداری بسیار اندک است و اگر از بازارچه های مرزی و یا پایانه و گمرک این شهرستان درصدی به عمران و آبادانی میرجاوه اختصاص می یافت شرایط این شهر بسیار بهتر از وضعیت فعلی بود.

انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark