درآمدی به شیرینی عسل/ تحقق اقتصادمقاومتی با زنبورداری در دهستان تمین
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۳
کد مطلب: 1758
 
زینب نجفی یکی از افراد موفق در ایجاد طرح پرورش زنبور عسل در دهستان تمین است که با توکل برخدا و پشتکار خویش توانسته است، در این عرصه موفق باشد.
پرورش زنبور
پرورش زنبور
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ امروزه موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی یکی از مهمترین مشکلاتی به شمار می رود که اکثر کشورهای جهان حتی کشورهای توسعه یافته از تبعات آن رنج می برند.
از آنجایی که توجه به تولید داخلی در بیانات مقام معظم رهبری بارها مورد تأکید قرار گرفته است، به این منظور سراغ بانویی در دهستان تمین رفتیم که در اقدامی مثبت در راستای حل مشکل بیکاری خود، گامی موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته‌ است.
زینب نجفی یکی از افراد موفق در ایجاد طرح پرورش زنبور عسل در دهستان تمین است که با توکل برخدا و پشتکار خویش توانسته است در این عرصه موفق باشد.
وی که کار زنبورداری را از 7 سال پیش آغاز کرده است، توانسته با گسترش کار و پرورش زنبورعسل تعداد کلنی های خود را به 120 کلنی برساند و با درآمد خوب حاصل از این کار برای خود و 4نفر دیگراشتغالزایی کند.
وی با اشاره به اینکه هر کاری با زحمت و تلاش محقق می‌شود، افزود: کار من نیز با زحمت ایجاد شده و در حال در این کار موفق هستم،فعالیت من در زنبورداری باعث علاقمندی مردم دهستان تمین شد وبسیاری از مردم به پرورش زنبورعسل روی آوردند و 60 کلونی را دراختیار افراد علاقمند گذاشتم تا به زنبورداری بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: شرايط مناسب آب و هوايي و طبيعت دهستان تمین زمينه توليد و پرورش انواع محصولات كشاورزي و زنبورداری را در اين دهستان فراهم کرده است و در كنار توليد انواع محصولات كشاورزي و دامي، زنبورداري و توليد عسل نيز يكي از مشاغل مورد علاقه مردم اين دهستان است.
 
 

 
نجفی ادامه داد: در ابتدای کار 15میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه ازکمیته امداد گرفتم و توانستم کارم را توسعه دهم و اکنون بسیار راضی هستم چراکه توانستم در کنارکمک  به اقتصاد خانواده ، در زمینه اقتصاد مقاومتی که از تاکیدات مقام معظم رهبری است گامی موثربردارم.
نجفی گفت: هر فردی می تواند با استفاده از ظرفیت های محل زندگی خود، در حد توان درآمدزایی کرده و به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند.
وی در خصوص خواص عسل بیان داشت:از هرکندوی زنبوعسل بسته به فصلی که در آن به سر می بریم به طور میانگین  5تا 10 کیلو عسل برداشت می شود و عسل در درمان 70نوع بیماری از جمله رماتیسم مفصلی،  بیماری های عروقی و شفاف سازی پوست موثراست.
وی افزود:این دهستان شرایط مساعدآب وهوایی را برای زنبورداری داراست و این محصول به عنوان محصول منحصربه فرد قابلیت و توانمندی این خطه را نشان می‌ دهد و می‌توان با تولید کیفی و خالص عسل ، رضایت گردشگران و مردم را نیز فراهم کرد.
وی با اشاره به اینکه زنبورداری شغل خوب، مفرح و پر از سرگرمی است، می گوید: از آنجاییکه زنبورداری در مکان های سرسبز و خوش آب و هوا انجام می شود، زنبورداران نیزبواسطه این شرایط از روحیه و شادابی خاصی برخوردار هستند و کمتر کاری پیدا می شود که با داشتن درآمد خوب این همه سرگرمی داشته باشد.
 
 

 
 
"منصور نورا"رییس کمیته امداد شهرستان میرجاوه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهارداشت: کمیته امدادشهرستان میرجاوه توانسته در سال جاری  برای 190 نفر وام خوداشتغالی فراهم کند که یکی از طرح های خوداشتغالی پرورش زنبورعسل است، که این بانو توانسته برای4نفر ایجاد اشتغال کند و تمام واجدین شرایط می توانند با مراجعه به کمیته امداد، از وام های اشتغالزایی استفاده کرده و برای خود وسیله امرارمعاش فراهم کنند.
انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark