درگفتگو با یک کارشناس سیاسی مطرح شد:
نامزدها وعده‌هایی بدهند که می توانند عملی کنند
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۶:۰۱
کد مطلب: 17932
 
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا لطفیان سرگزی گفت : نامزدهای انتخاباتی در شهر و روستا و ریاست جمهوری وعده‌هایی را که مطمئن نیستند می توانند انجام بدهند را به مردم ندهند.

 

حجت الاسلام والمسلمین لطفیان سرگزی درگفتگو با خبرنگارلادیز؛ با اشاره به اهمیت انتخابات اظهار داشت: انتخابات در هر کشوی از این رو قابل اهمیت است که میزان مشارکت مردم در آن انتخابات نشان دهنده رضایت مردم از عملکرد دولت قبلی و نظام حاکم بر آن جامعه است. دشمنان انقلاب به دنبال دلسرد کردن مردم و نیامدن  آنها پای صندوق های رای هستد و از طریق تبلیغات رسانه ای گسترده بر علیه منافع واقعی  ملت ایران سعی در تضعیف انتخابات 1400 را دارند،چرا که آنها به خوبی از اهمیت مشارکت مردمی آگاهی دارند.

این کارشناس سیاسی با اشاره به این مطلب که  مطرح کردن وعده های غیر واقعی  و دور از ذهن   از  سوی کاندیدا  می تواند توهین  به شعور مردم تلقی شود، ادامه داد: این وعده‌ها به ضرر کشور است.اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدند و نتوانستند انجام دهند مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنند. وعده‌هایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهند، اما این وعده‌هایی که پشتوانه عملی ندارد را این وعده ها را نباید داد؛ چون موجب دلسردی مردم خواهد شد و این گناه بزرگی است.

 

حجت الاسلام‌ والمسلمین  لطفیان سرگزی تصریح کرد: در انتخاب کاندیدا بسیار باید دقت کرد و فقط به تبلیغات تیم های انتخاباتی کاندیدای مورد نظر بسنده نکنیم، تنها به وعده و حرف نمی شود اعتماد کرد. در مسائل زندگی و ازدواج هم همین طور است. حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد می دهد آیا در گذشته ی این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یا خیر در صورت وجود شک برای انتخاب مناسب در مراحل نهایی می توانیم با افرادی که به آنها اعتمادکامل داریم و مطمئن هستیم، مشورت کنیم.

   

 وی اظهار داشت: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت کنند. نبایستی این مسائل ما را درباره ی انتخابات دلسرد کند. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آن را با انتخاب درست و خوب جبران کنیم؛ نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریت ها وجود دارد، راه چاره آن شرکت نکردن نیست. باشرکت در انتخابات در مدیریتها دخالت کنیم، ودیک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.

 

وی ادامه داد: در مورد حاکمیت اسلام و جنبه مردمی بودن آن مخالفین سرسختی وجود دارد. عده‌ای سکولار‌ها و غربی‌ها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است. دسته‌ای دیگر میگفتند؛ دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که اینها سکولار‌های مذهبی هستند.  مخالفان مردم سالاری‌ها هم دو جبهه هستند، یکی سکولار‌ها که می‌گفتند مردم سالاری را باید مستکبرین دست بگیرند؛ پس جمهوری اسلامی بی‌معناست. عده‌ای دیگر میگفتند مردم کاره‌ای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه‌ی افراطی آن در داعش مشاهده می‌شود.

 

 حجت الاسلام والمسلمین  لطفیان سرگزی اذعان کرد: راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است: جمهوری و اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم و اسلام یعنی مردم سالاری دینی. کار بزرگ انقلاب و مردم ایران این بود که این فکر و نظریه‌ی جمهوری اسلامی را خلق کرد و آن را وارد میدان نظریه‌های سیاسی گوناگون کرد. بعد با حضور در همه صحنه ها به آن تحققق و عینیت بخشید.

 

 وی افزود:  در بین نظام های عالم که در یکی دو قرن اخیر تشکیل شده،  هیچ نظامی را سراغ نداریم که به اندازه‌ی جمهوری اسلامی پیش‌بینی زوالش شده باشد. از روز اول بدخواهانی که نمیتوانستند تشکیل نظام را هضم کنند، میگفتند این نظام تا دو ماه دیگر و ... از بین خواهد رفت.

 

 وی با توجه به اهمیت رعایت قانون  و اخلاق اسلامی در انتخابات،  قانون‌ اساسی‌ را قانونی‌ مستحکم‌ و مترقی‌ و دارای‌ تدوین‌ هوشمندانه‌ توصیف‌ و تصریح‌ کرد و گفت: توصیه‌ و سفارش من‌ به‌ همه‌ مسؤولین‌ و مراکز قانونی‌ در همه مراحل انتخابات رعایت‌ قانون‌ است‌؛ زیرا رعایت‌ قانون‌ مانع‌ از ادامه‌ طمع‌ورزی؛ها‌ می‌شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین  لطفیان سرگزی در بخش‌ دیگری‌ از سخنان‌ خود با اشاره به ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) از شهر قم‌ به‌ عنوان‌ شهر علم‌ و اجتهاد و شهر قیام‌ و انقلاب‌ یاد کرد و با تجلیل‌ از ایثارگری ها و جانفشانی های‌ مردم‌ قم‌ در طول‌ نهضت‌ و انقلاب‌ اسلامی‌ و دوران‌ دفاع‌ مقدس‌ افزود: حرم‌ مطهر حضرت‌ فاطمه‌ معصومه‌ (س‌) وجود علماء، فقهاء، فلاسفه‌ و مولفان‌ بزرگ‌ دینی‌ و مردم‌ شجاع‌، آگاه‌ و زمان‌ شناس‌، سه‌ ویژگی‌ ممتاز شهر مقدس‌ قم‌ است.‌

 

وی خواسته‌ اصلی‌ ملت‌ از مسؤولین‌ کشور را اصلاح‌ امور بر اساس‌ سه‌ شاخص‌ مبارزه‌ با فقر، فساد و بی عدالتی بیان‌ و تصریح کرد: اگر مسؤولان‌ کشور با استفاده‌ از نیروی‌ عظیم‌ ملت‌ شجاع‌ و با وفای‌ ایران‌ در مسیر حل‌ مشکلات‌ و اصلاح‌ امور گام‌ بردارند و از منافع‌ و آرمان‌ آنها و حاکمیت‌ اسلام‌ و قرآن‌ دفاع‌ کنند، افتخار بزرگی‌ در نزد خداوند و مردم‌ و در تاریخ‌ نصیب‌ آنان‌ خواهد شد.

 

وی تمام‌ جناحها و گروههای‌ سیاسی‌ را به‌ وحدت‌ و گفت‌وگو در موارد اختلافی‌ براساس‌ اصول‌ مورد اتفاق‌ نظام‌ دعوت‌ و تأکید کرد: جناحها و گروههای‌ سیاسی‌ باید اصول‌ اساسی‌ نظام‌ اسلامی‌، قانون‌ اساسی‌، راه‌ قران و عترت و منافع‌ مردم‌ و مقابله‌ با دشمنان‌ ملت‌ را جزء اصول‌ خود برای‌ وحدت‌ قرار دهند .

Share/Save/Bookmark