رابط کانون فرهنگی مساجد استان درمیرجاوه:
ارزش‌گذاری و برنامه‌ریزی برای پرکردن ساعات فراغت جوانان و نوجوانان جامعه ضروری است
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۷
کد مطلب: 12612
 
رضاایمانفر رابط کانون فرهنگی مساجد استان درمیرجاوه گفت:ارزش‌گذاری و برنامه‌ریزی برای پرکردن ساعات فراغت جوانان و نوجوانان جامعه ضروری است و استفاده از حداکثر ظرفیت کانون‌های مساجد در راستای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان مورد توجه ستاد غنی‌سازی اوقات فراغت است .
رضا ایمانفر رابط کانون فرهنگی مساجد استان درمیرجاوه در گفت و گو با خبرنگار لادیز،اظهار کرد: کلاس های طرح اوقات فراغت در کانون های فرهنگی و هنری مساجد از ششم خرداد آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه دارد و جوانان و نوجوانان می توانند از کلاس های احکام، قرآن، صنایع دستی، نقاشی، کتابخوانی و ورزش های بومی و محلی بهره مند شوند .
وی مسجد را مرکزی بی بدیل برای تربیت صحیح جوانان و نوجوانان و مقابله با توطئه های دشمنان عنوان و اذعان کرد: مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان و بصیرت افزایی را از مهم ترین اهداف کانون های فرهنگی هنری مساجد است اوقات فراغت از مسائل مهم نوجوانان و جوانان است که شناخت نیازمندی ها و رفع احتیاجات و برنامه ریزی صحیح برای اوقات فراغتی که آنها در اختیار دارند باعث می شود تا خلاقیت ها، نوآوری ها همراه با تفکر سیال نمود خود را نشان دهد .
رابط کانون فرهنگی مساجد استان در میرجاوه اذعان کرد: ارزش‌گذاری و برنامه‌ریزی برای پرکردن ساعات فراغت جوانان و نوجوانان جامعه ضروری است و استفاده از حداکثر ظرفیت کانون‌های مساجد در راستای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان مورد توجه ستاد غنی‌سازی اوقات فراغت است .
وی با اشاره به اینکه تقویت مسئولیت پذیری در بین دانش آموزان رسالت طرح اوقات فراغت کانون ها است، ادامه داد: کانون های فرهنگی با حداقل امکانات طرح اوقات فراغت را برگزار می کند لذا می طلبد که نگاه مسئولان استانی به پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان عمیق شود.
وی با بیان این مطلب که فعالیت های اوقات فراغت نقش مهمی‌در جبران کمبودهای عاطفی و روانی دارد چرا که به جوانان آنچه را که در خانواده یا مدرسه فرصت ابراز یا شناساندن آن را نیافته‌اند امکان ظهور و بروز می‌دهد تصریح کرد : جوانان و نوجوانان روستایی از پتانسیل های فرهنگی بسیار بالایی برخوردار هستند و توجه به مناطق محروم روستایی و کمتر برخوردار و اختصاص بودجه مختص فعالیت های فرهنگی کانون های مساجد از سوی بخشداری و دهیاری ها به همراه تبلیغ و اشاعه مسائل فرهنگی از سوی علمای دینی و مذهبی نقش بسیار مهمی را در تقویت ارکان فرهنگی در بین جوانان روستایی که وقت آزاد بسیاری دارند را ایفا می کند .
در پایان وی گفت:انجام و اجرای فعالیت های فرهنگی به صورت انفرادی کار بسیار دشوار و زمان بری خواهد بود لا از همه مسئولین و سازمان هایی که در زمینه های فرهنگی ورزشی و آموزشی فعالیت دارند خواستار همکاری و یاری جوانان مستعد روستایی را دارم .
انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark