هانی زاده در واکنش به مصاحبه اخیر صالحی با فیگارو؛
کسانی که از برقراری ارتباط با آمریکا سخن می گویند،حافظه تاریخی ضعیفی دارند/برخی اظهارنظرهای مسئولین ایرانی دشمن شاد کن است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۴
کد مطلب: 2071
 
کارشناس مسائل سیاسی گفت: افرادی که در خصوص برقراری رابطه تجاری و اقتصادی با آمریکا سخن می گویند، حافظه تاریخی ضعیفی دارند و رخدادهای شصت سال گذشته ایران را به خوبی مطالعه نکردند و این اظهارنظرهای مسئولین ایرانی دشمن شاد کن خواهد بود.
امریکا
امریکا
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ به نقل از ناب نیوز؛ علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، در گفتگویی با روزنامه فرانسوی فیگارو که در روز پنجشنبه به چاپ رسید، اظهار کرد که نداشتن مناسبات دیپلماتیک ایران و آمریکا مانعی برای همکاری تجاری، اقتصادی، صنعتی و علمی بین دو کشور نیست. وی به گسترش روابط و بازسازی اعتماد میان دو کشور اشاره کرد و این در حالی است که آیت الله خامنه ای، رهبر فرزانه انقلاب بارها در سخنرانی ها و بیانات خود، غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را هشدار داده اند. اما علی اکبر صالحی موضع گیری رهبر معظم انقلاب را به سبب روابط پرتنش گذشته می داند.
کسانی که از برقراری ارتباط تجاری و اقتصادی با آمریکا سخن می گویند، حافظه تاریخی ضعیفی دارند
حسن هانی زاده در گفتگو با ناب نیوز در ارتباط با اینگونه اظهارات صالحی گفت: افرادی که در خصوص برقراری رابطه تجاری و اقتصادی با آمریکا سخن می گویند، حافظه تاریخی ضعیفی دارند و رخدادهای شصت سال گذشته ایران را به خوبی مطالعه نکردند.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: کودتای ننگین 28 مرداد سال 1332، توطئه کودتای نوژه، جنگ تحمیلی هشت ساله و همچنین ترورهایی که انجام شده و بحران هایی که در برخی نقاط کشور در سال 1358 توسط آمریکا سازماندهی شد، همه اینها نشان می دهد آمریکایی ها در حقیقت نگاهی کاملا خصمانه و کینه توزانه نسبت به ایران دارند.
وی با بیان اینکه هرگونه اعتماد به آمریکا درحوزه های فرهنگی، سیاسی، تجاری و اقتصادی به معنای این است که دشمن از در بیرون رفته و از پنجره وارد می شود، تاکید کرد: سیاست های همسوی انگلیس و آمریکا همواره در راستای تضیعف انقلاب اسلامی و کاهش تاثیر گذاری ادبیات انقلاب اسلامی بر ملت های منطقه استوار است.
مهم ترین سیاستی که همیشه باید مورد توجه قرار گیرد، بیانات رهبر معظم انقلاب است
هانی زاده تصریح کرد: مهم ترین سیاستی که به هرحال باید موردتوجه قرار گیرد، بیانات مقام معظم رهبری است که بارها اعلام کرده اند نباید به آمریکا اعتماد کرد، غربی ها تاکنون عملکرد خصمانه ای به ایران داشته اند و حتی در خصوص برجام نیز به تعهدات خود پایبند نبوده اند و حال نیز پرونده های قدیمی ایران را باز گذاشته اند تا در فرصت مناسب باج خواهی کنند، لذا به نظر می رسد در خصوص روابط با آمریکا باید با احتیاط بیشتری صحبت کرد.
وی عنوان کرد: الان زمانی است که آمریکا باید گذشته خود را جبران کند وآنها در مقابل یک آزمون تاریخی هستند که اگر از آن سربلند بیرون آمده و بتوانند به اشتباهات گذشته خود اعتراف کرده و آنها را تصحیح کنند، ممکن است در برخی حوزه ها بتوان در خصوص روابط با غرب اظهارنظر کرد اما به طور کلی آمریکا هیچگاه قابل اعتماد نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید براینکه حتی به انگلیس هم نمی توان اعتماد کرد، خاطرنشان کرد: یکی از موارد دیگر از کارشکنی های آمریکا قرارداد الجزاریر است که در سال 1358 بین ایران و آمریکا امضا شده اما آنها هیچ یک از بندهای توافق نامه را اجرایی نکردند، در مورد برجام هم مسلماً کارشنی می کنند و این اظهارنظرهای مسئولین ایرانی دشمن شاد کن خواهد بود.
Share/Save/Bookmark