از ایجاد امنیت پایدار تا احداث بیمارستان ارمغان انقلاب اسلامی به مردم نقاط مرزی سیستان و بلوچستان

18 دی 1397 ساعت 12:34

با پیروزی انقلاب اسلامی ، نظام جمهوری اسلامی برای رفع محرومیت ،نگاه ویژه ای به سیستان و بلوچستان داشته و شهرستان میرجاوه نیز از برکات انقلاب اسلامی ایران بی نصیب نبوده است.


به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ بیش از سی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد. این انقلاب پدیدهای الهی و مبارک بود که در اواخر قرن بیستم ، جهان را به لرزه درآورد و نور امید را در دل مسلمانان و مستضعفان عالم روشن کرد، انقلاب اسلامی که در سپیده دم 22 بهمن ماه سال 1357 در سرزمین ایران به رهبری پیامبر گونه امام خمینی(ره) طلوع کرد و "اعجاز بزرگ قرن"را رقم زد، دستاوردهای فراوان و بی سابقه ای را در حوزه های گوناگون به ارمغان آورد که سرنگونی استبداد 2500 ساله شاهنشاهی در ایران، ارتقای مشارکت سیاسی و آگاهیهای مردم،کسب استقلال و آزادی، نفی مظاهر فرهنگی غرب و مقابله با تهاجم فرهنگی، عمومی شدن آموزش و ارتقای سطح علمی جامعه، تجدید حیات اسلام در جهان از جمله این دستاوردهاست.
با پیروزی انقلاب اسلامی ، نظام جمهوری اسلامی برای رفع محرومیت ،نگاه ویژه ای به سیستان و بلوچستان داشته است که توسعه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، ساخت سد ها ، ساخت راه های مواصلاتی و توسعه کشاورزی از شاخص ترین طرح های احرا شده پس از انقلاب در سیستان و بلوچستان است.
شهرستان کوچکی همچون میرجاوه نیز از برکات انقلاب اسلامی ایران بی نصیب نبوده است و ارتقای میرجاوه از بخش به شهرستان، احداث و آسفالت راه ها، برق رسانی و آب رسانی به دورافتاده ترین روستاهای مرزی، احداث درمانگاه و مراکز بهداشتی و پزشکی و مدارس در بخش های مختلف این شهرستان تنها گوشه ای از خدمات بی دریغ انقلاب به مردم این شهرستان مرزی است.
احداث بیمارستان، دانشکده سما و استادیوم ورزشی در سال های اخیر سبب خشنودی مردم این شهرستان شده چراکه پیش از این مردم و جوانان برای کارهای درمانی و تحصیلات دانشگاهی باید به مرکز استان سفر می کردند اما در سایه خدمات انقلاب اسلامی بسیاری از مشکلات مردم این منطقه برطرف شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان میرجاوه در این باره گفته است که با افزایش فعالیت بیمارستان دارالشفاء میرجاوه اعزام بیماران از این شهرستان به مراکز درمانی و بیمارستانی شهر زاهدان به نصف کاهش پیدا کرده است و در حال حاضر 11 نفر پزشک متخصص در این بیمارستان مشغول ارائه خدمات هستند.

به گفته سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه کاهش 50 درصدی اعزام بیماران به مرکز استان یکی از افتخارات نظام سلامت در حوزه شهرستان میرجاوه است و تا چند سال قبل کمتر کسی فکر می کرد که در چند کیلومتری نقطه صفر مرزی شاهد انجام اعمال جراحی مانند سزارین، آپاندیسیت و امثال آن باشیم.

مصطفی احمدی مقدم بیان کرده است که کمک به مادران باردار یکی از خدمات بیمارستان میرجاوه است و شناسایی دو مادر باردار پرخطر در مناطق روستایی و عشایری شهرستان میرجاوه  با مداخله به موقع حوزه درمان و استفاده از نیروی انسانی متخصص مستقر در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه باعث نجات جان دو مادر باردار در هفته اخیر شد.

یکی از دانشجویان دختر دانشکده سما میرجاوه نیز اظهار کرد: پیش از راه اندازی این دانشکده به خاطر مخالفت خانواده ام برای تردد و ادامه تحصیل در سایر شهرها به ناچار از ادامه تحصیل منصرف شدم اما راه اندازی این دانشگاه بارقه امیدی برای دختران بازمانده از تحصیلات دانشگاهی در میرجاوه بود.

امام جمعه اهل سنت میرجاوه با قدردانی از خدمات انقلاب اسلامی به مردم این شهرستان درگفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: انقلاب اسلامی دستاوردهای زیادی برای کشور و مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان به ارمغان آورده است و پشرفت و  آبادانی روستاها، و خدمات فرهنگی ، عمرانی و رفاهی به اقشار ضعیف و روستاییان و عشایر بعد از انقلاب بسیار چشمگیر بوده است.

مولوی ریگیان پور تاکید کرد: انقلاب اسلامی توجه ویژه ای به جامعه اهل سنت کشور داشته است و حکومت پهلوی توجهی به این نقطه از کشور نداشت اما با پیروزی انقلاب جوانان بلوچ حتی در دورترین نقاط روستایی به مراتب عالی علمی و دانشگاهی دست یافتند.
وی اذعان کرد:پیش از انقلاب امکانات و خدمات رفاهی و عمرانی در سیستان و بلوجستان بسیار کم بود اما به برکت انقلاب اسلامی شاهد آبادانی و پیشرفت در حوزه های مختلف و  ایجادامنیت پایدار در استان هستیم.


کد مطلب: 16454

آدرس مطلب: https://www.ladiez.ir/vdcjxxev.uqemizsffu.html

لاديز
  https://www.ladiez.ir