گزارشی از سرمایه گذاری پرسود در معادن،

معادن اهرم محرک چرخه اقتصادی کشور /اشتغالزایی برای 50 نفر در نقطه صفر مرزی میرجاوه

22 ارديبهشت 1397 ساعت 8:57

مجری طرح واحد فرآوری کانسنگ مس میرجاوه گفت: واحد پروری کانسنگ مس با ظرفیت فرآوری 150 تن کانسنگ مس در روز برای 50 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کند.


به گزارش پایگاه خبری لادیز؛معادن می تواند یکی از منابع مهم صادراتی و کسب درامد ارزی برای کشور محسوب شوند آمار نشان می‌دهد که بخش معدن از جایگاه واقعی خود در اقتصاد ایران برخوردار نیست این در حالی است که این بخش علاوه بر داشتن مزیت نسبی، کلیدی‌ترین بخش در توازن و توسعه منطقه‌ای محسوب شده و با توجه به قرار گرفتن اکثر معادن در مناطق محروم، معضل بیکاری مناطق محروم را نیز تا حدود قابل ملاحظه‌ای می‌تواند حل کند.

شهرستان میرجاوه دارای معادن زیادی از جمله آنها معدن آلومینیوم، منیزیم، آهک، گرانیت ، طلا و مس است،معادنی مانند سنگ گرانیت، کرومیت ،منگنز، پالت و مس در بخش لادیز وجود دارد که در حال اکتشاف هستند و وجود این معادن می تواند زمینه اشتغالزایی و پیشرفت و توسعه اقتصادی میرجاوه و سیستان و بلوچستان را فراهم کند.
نیکبخت مجری طرح واحد فرآوری کانسنگ مس میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهار کرد: این معدن در سال 92 کشف و با توجه به وجود معادن زیاد برای جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده تصمیم به ایجاد واحد فرآوری در این منطقه گرفته شد.
وی افزود: طرح پیشنهادی اولیه معادل 12و 6دهم میلیارد تومان با ظرفیت 350تن خوراک روزانه ارائه شده بود اما به دلیل محدودیت در تامین منابع و تسهیلات ظرفیت فعلی 150 تن کانسنگ ورودی در روز است که برای 50 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: این طرح در کمتر از 6 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید و با توجه به اینکه این منطقه جز مناطق محروم کشور است ، این کارخانه با ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی به اقتصاد منطقه کمک زیادی خواهد کرد و حتی این معدن می تواند زمینه راه اندازی و فرآوری محصول سایر معادن کوچک منطقه را فراهم آورد.
نیکبخت تاکید کرد: این طرح تاکنون 35درصد پیشرفت فیزیکی داشته و یک میلیارد و 600میلیون تومان اعتبار  برای اجرای این طرح صرف شده است، محصول تولیدی این واحد در فاز اول کنسانتره مس و در فاز دوم شمش مس است که برای هم برای مصرف داخلی و هم صادرات به خارج از کشور مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اذعان کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی 90 درصد تجهیزات این طرح از تولیدات داخلی و بروز استفاده می شود تا روزانه 150 تن کانسنگ فرآوری و به بازار مصرف ارائه شود.


انتهای پیام/


کد مطلب: 14963

آدرس مطلب: https://www.ladiez.ir/vdcc1oqs.2bq0e8laa2.html

لاديز
  https://www.ladiez.ir