تلاش برای احیای فرهنگی استان کرمانشاه/ تاکید بر نقش انیمیشن‌ها در معرفی جاذبه‌های گردشگری

11 بهمن 1396 ساعت 17:55

در نشست خبری یازدهمین گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری، بر لزوم احیای ظرفیت های فرهنگی استان کرمانشاه تاکید شد.


به گزارش پایگاه خبری لادیز؛به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاضر در نشست خبری یازدهمین گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسری کشور، کیانی، رئیس کانون‌های گردشگری راهنمایان گردشگری در خصوص نحوه برگزاری یازدهمین گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسری کشور،گفت: ما در تیرماه به این نتیجه رسیدیم که کرمانشاه می تواند میزبان خوبی برای گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور باشد؛ البته زلزله در کار ما وقفه انداخت اما دوباره کار از سر گرفته شد.

وی افزود: امروز کرمانشاه نیازمند یاری همه نهادهاست و گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور می تواند به یک هم افزایی ملی برای کمک به کرمانشاه منجر شود و این امر می تواند کرمانشاه را از نقشه ممنوعه گردشگری خارج کند. خروجی یازدهمین گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور یک خروجی ریشه ای است.

ابوالحسنی در خصوص انیمیشن های دیرین دیرین گفت: این انیمیشن‌ها، انیمیشن‌های مردمی هستند و به نظر می رسد می‌توانیم با استفاده از این انیمیشن ها جاذبه های گردشگری را معرفی کنیم و زندگی را به کرمانشاه برگردانیم.

مجید زنگویی، دبیر مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در بخش دیگری از نشست خبری یازدهمین گردهمایی ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور گفت: برگزاری یکسری دوره های آموزشی مشترک و ایجاد شرکت های گردشگری سلامت از فعالیت های مشترک ما با اتحادیه راهنمایان گردشگری است و هدف از همایشی که در کرمانشاه برگزار می شود، معرفی ظرفیت هاست.

کیانی در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: اگر تاریخچه ای را برای راهنمایان گردشگری در نظر بگیریم، متوجه می‌شویم که اولین انجمن صنفی ۱۸ سال قبل در اصفهان شکل گرفت و بعدها شاهد هم افزایی صنوف راهنمایان گردشگری و تشکیل یک اتحادیه بودیم. هم افزایی صنوف راهنمایان گردشگری باعث شد که بتوانیم حرف هایمان را به گوش مسئولان دولتی برسانیم و بیش از پیش منسجم شویم. در گذشته روزهایی را داشتیم که جایگاه چندانی را برای راهنمایان گردشگری در نظر نمی گرفتند.

وی در خصوص کم و کیف برگزاری یازدهمین کنگره ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور، اظهار داشت: همگام با آغاز بهار اقلیمی منطقه غرب و زاگرس یعنی در اوایل اسفند ماه به کرمانشاه می رویم و دو روز را به استان شناسی اختصاص دادیم. امسال قریب به ۴۰۰ نفر از راهنمایان گردشگری در این گردهمایی خواهند بود. مهمان ویژه داخلی ما پوران درخشنده و دکتر کزازی هستند.

کیانی ادامه داد: ما در گذشته فراز و فرود زیادی داشتیم البته امسال سعی کردیم، یکسری از هزینه هایی که به میزبان تحمیل می شود را با توجه به شرایط ویژه کرمانشاه هرس کنیم. ما امسال با کمک برخی از نویسندگان، کتاب ویژه کرمانشاه را تدوین می کنیم و امید است این کتاب بتواند یک اصل و مبنا برای گردشگری کرمانشاه باشد. فاز اول پلت فرم راهنمایان نیز افتتاح می شود و راهنمایان برای دومین بار به استانی می روند که بتوانند حیات را در رگ های آن جاری کنند.

وی تصریح کرد: امید است برای نوروز و بهار اتفاقات خوبی را در کرمانشاه رقم بزنیم. البته ما بعد از گردهمایی کرمانشاه را رها نمی کنیم.

ابوالحسنی در بخش دیگری از نشست خبری گفت: به نظر می رسد که مشکل اصلی گردشگری ما سرویس بهداشتی عمومی است.

محیط طباطبایی، قائم مقام ایکوم ایران در بخش دیگری از نشست خبری یازدهمین کنگره ملی راهنمایان گردشگری سراسر کشور به اهمیت کار راهنمایان گردشگری بیان کرد و گفت:کرمانشاه دچار زلزله شد و به عنوان مثال کارگاه های ساخت تنبور منطقه و دالان ها تخریب شد و به نظر می رسد امروز با سوله سازی‌ها و ساختمان سازی ها مفهوم فرهنگی زندگی اهالی کرمانشاه را تهدید می کند. بهتر است به احیای هویت فرهنگی این استان بپردازیم. طبیعتاً ایکوم اهمیت ویژه ای به موزه ها می دهد و ما نیز توجه ویژه ای به اهمیت کار راهنمایان گردشگری داریم. امروزه استراتژی ملی ما ایجاد همگرایی بین نهادهای فرهنگی داخلی و ایجاد تعامل میان آنها و نهادهای فرهنگی خارج کشور است.

وی گفت: ۲۲ تا ۲۷ مهر ماه سال آینده، میزبان اجلاس بین‌المللی موزه شناسی با موضوع موزه و قداست خواهیم بود. همچنین ما آماده فراهم کردن استارت آپ برای گردشگری هستیم.

 

انتهای پیام/


کد مطلب: 14304

آدرس مطلب: https://www.ladiez.ir/vdcbafb8.rhbagpiuur.html

لاديز
  https://www.ladiez.ir